Enjoy The Little Things

Jeg Er Færdig Med Folkeskolen!

Marie, Jasmin og jeg med vores eksamensbeviser<3

Marie, Jasmin og jeg med vores eksamensbeviser<3

Hey guys! Så ja, som i måske nok kan regne ud er jeg blevet færdig med eksamener, har fået mit eksamensbevis og er klar til at komme på en ny skole!

Det var d. 21 juni, det hele startede kl 17:00 med velkomst af vores “højt elskede” inspektør. Efter det skulle der synges, og holdes tre taler! Skal jeg være helt ærlig handlede talerne ikke ligefrem om noget man skulle bruge til noget, haha. De fleste af os elever sad og vendte øjne og ville egentlig helst have vores eksamensbevis og hjem for at kunne sige, at man officielt har sommerferie og er færdig med folkeskolen!

Men okay! Vi fik vores beviser og det var en vildt fed følelse man fik når man kom op på scenen og fik sit bevis i hånden! Jeg kommer til at lægge billeder op af mig med nogle veninder med vores eksamensbeviser. Hvis jeg kan finde videoen af mig der får mit bevis skal jeg nok lægge den ind<3

VIGTIG INFO:

På mandag (26. Juni) rejser jeg tidligt om morgenen på ferie til Tunesien, og skal være der en måned! Så jeg vil prøve at se om jeg ikke kan få blogget lidt dernede, for er nemlig ikke 100% på at jeg har mulighed for det!

Tusind tak fordi du læste med!

xx Chéblogs

1 kommentar

  • Ole og Mormor

    Hej Sami godt skrevet,smukke piger du er sammen med,vi nyder at læse på din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enjoy The Little Things