JEG ER BLEVET OVERFALDET?!

STOP WHITEETH.DK!!!

img_6042

Hey guys! Dette bliver et vredt indlæg!

Jeg som MANGE andre er blevet snydt af firmaet ‘whiteeth.dk’ de lover et produkt til en værdig af 250/280 de trækker så 799 DKK hvis man bestiller efter d. 28 juni! Og det er HVER MÅNED! Jeg vil anbefale jer alle som har bestilt derfra at skrive ind til dem og melde dem til politiet!

Jeg bestilte produktet pga youtuber og blogger Fie Laursen, da hun lavede en video i samarbejde med dem! Jeg tænkte at der ikke var noget mistænkeligt ved siden da de havde videoer og billeder af andre bloggere som prøvede produktet. Jeg blev som mange af jer andre grebet af at der stod at det kun kostede 24 DKK! Ovenikøbet blev jeg også grebet af at der stod at det var et organisk og vegansk produkt. Det skal lige siges at jeg ikke kan stå for ting med et ‘vegan-label’ på!

Nu tænker du/i der læser med nok hvorfor tjekkede du ikke trustpilot.dk? Det er simpelt. Jeg tænkte ikke på det, da siden som sagt så så professionel ud. Men nu når jeg tjekker trustpilot er der KUN negative anmeldelser og de laveste ratings!
Dette er ikke første gang sådan noget er sket! Det skete også tidligere for meget får uger siden for blogger www.irinathediva.dk da hun skulle reklamere for en ansigtsmaske! Det firmaerne gør er at de er søde og rare overfor dem der skal reklamere for firmaet (bloggerne). Men overfor andre kunder tager de bare penge uden at give produktet! Jeg har været heldig at de ‘kun’ har taget de 799 fordi jeg har læst inde på trustpilot at nogle folk har fået taget 5000 DKK! Whiteeth.dk må og SKAL STOPPES!

Jeg HÅBER i vil dele dette indlæg eller ihvertfald advare bekendte! Og i er mere end velkomne til at skrive jeres oplevelser med dem nede i kommentaren! Eller sende mig en mail: samichebil1@hotmail.com

Tak fordi du læste med!

xx Chéblogs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET OVERFALDET?!